SEO specialist

Ook bekend onder Zoekmachine Optimalisatie Specialist.

CONTACT OPNEMEN

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Wij zijn een SEO specialist in WordPress websites en webshops. Een veelgestelde vraag is wat doet een SEO specialist? 

Een SEO specialist test, analyseert en veranderd een website voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Je website eindigt hiermee hoger in zoekresultaten van grote zoekmachines zoals Google en Bing.

Ik zoek een zoekmachine optimalisatie specialist.

Je hebt een website, maar je hebt een SEO specialist nodig omdat je nog niet goed genoeg gevonden wordt. Er zijn weinig nieuwe klanten die je website vinden via een zoekmachine zoals Google. Dit is veelvoorkomend probleem met websites die worden gebouwd, maar verder niet zijn ingericht op de richtlijnen voor een goede vindbaarheid. 

Blue Nine is een zoekmachine optimalisatie expert met het verbeteren van de vindbaarheid van je website. In de basis bekijken we eerst of je website de juiste zoekwoorden bevat en dit op de juiste manier is opgenomen in je website. Ook zorgen wij voor een juiste koppeling tussen je website en Google, waaronder het gebruik van Google Search Console en Google Analytics voor het meten/rapporteren van de resultaten. Tot slot kunnen wij de website technisch nalopen, zodat ook de laadtijd en structuur van je website voldoet aan de richtlijnen van Google.

CONTACT OPNEMEN

Taken van een zoekmachine optimalisatie specialist.

Wij verrichten een zoekwoorden onderzoek;
Wij verwerken de zoekwoorden op je website;
Wij maken een koppeling met je website en Google Analytics en Google Search Console;
Maandelijks rapporteren wij ons uitgevoerde taken;
Maandelijks ontvang je een rapport met de resultaten van Google en advies voor verbeteringen;
Wij verbeteren de laadtijd van je website;
Wij adviseren je over de ontwikkelingen en geven je tips;
Wij zorgen voor een sitemap;
Het is mogelijk om ons in te schakelen op basis van een uurtarief.

Wat kost een SEO specialist?

De kosten van een SEO specialist is afhankelijk van de taken die nodig zijn om een website te verbeteren. Je kunt ons inhuren voor een vast uurtarief van €45, - exclusief 21% BTW. 

Uurtarief SEO specialist

Op basis van een uurtarief kunnen wij wekelijks of maandelijks de taken uitvoeren die nodig zijn. 

€45, -
excl. 21% BTW
Contact opnemen

Maatwerk offerte

Heeft u een grote website met veel pagina's (+15 pagina's) of een webshop? Vraag dan een maatwerk offerte aan. U ontvangt dan vrijblijvend advies op basis van de gewenste doelstellingen.

Offerte aanvragen

Hoe kom je hoger in Google?

Bekijk hieronder de onderwerpen die wij behandelen om je hoger in Google te krijgen. 
Wij zullen de lijst steeds verder uitbreiden met de taken die wij kunnen uitvoeren. Wij hopen dat u hiermee een goede indruk krijgt van ons specialisme. 

Heeft u nog vragen? Mails ons gerust: info@blue-nine.nl
Zoekwoorden onderzoek

1. Zoekwoorden onderzoek

Voor een zoekwoorden onderzoek is het belangrijk om te weten welke goederen of diensten aangeboden wordt. Door ons te vertellen hoe klanten je nu vinden en welke termen binnen je branche leidend zijn kunnen wij een verder onderzoek verrichten. Hierbij wordt ook gekeken naar de zoekwoorden van concurrenten om vervolgens te bepalen wat de juiste zoekwoorden zijn. De juiste zoekwoorden zijn belangrijk zodat je gevonden kunt worden via zoekmachines zoals Google. Zij leren namelijk over je website op basis van je teksten en titels (kopjes). Wij vinden het belangrijk dat een SEO specialist een zoekwoorden onderzoek verricht. Je kunt een zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren door ons (ook als je website niet door ons is gemaakt) op basis van een uurtarief van €45, - excl. 21% BTW. 

2. Google Search Console

Google Search Console is een gratis service van Google waarmee de aanwezigheid van je website in de zoekresultaten van Google gecontroleerd, onderhouden en opgelost kunnen worden. Het is niet nodig om je aan te melden voor Search Console om te worden opgenomen in de zoekresultaten van Google, maar Search Console helpt te begrijpen en te verbeteren hoe Google je website ziet. Blue Nine gebruikt Google Search Console en dit maakt onderdeel uit van het uitvoeren van de taken.

Google Search Console
Google-Analytics-SEO-Specialist

3. Google Analytics

Met dit platform krijg je meer inzicht in je klanten. Google Analytics biedt gratis tools die nodig zijn om gegevens voor je website vanuit één plaats te analyseren. Je krijgt hiermee inzicht in de bezoekersaantallen, het gedrag van de bezoekers op je website, uit welke regio's je bezoekers aantrekt etc. Blue Nine gebruikt Google Analytics en ook dit maakt onderdeel uit van het uitvoeren van de taken.

Google Analytics

4. Laadtijd van je website

Een van de taken van een SEO specialist is het verbeteren van de laadtijd van je website. Google hecht namelijk veel waarde aan websites die snel laden op computers en mobiele telefoons. De laadtijd wordt gemeten met Google Pagespeed Insights. Wij geven je tips voor het verbeteren van de laadtijd. Indien mogelijk zullen wij technische verbeteren doorvoeren. Denkt u hierbij aan het optimaliseren van de afbeeldingen, verwijderen van onnodige code, verbeteren van de pagina structuur etc. Wanneer je ons inhuurt als SEO specialist zullen wij ook dit voor je oppakken.

Google Pagespeed Insights
Laadtijd website SEO specialist
Deze is website is gemaakt met WordPress en geeft een voorbeeld van ons werk!

Volg ons op Facebook.

Contactinformatie:

N: Blue Nine internetbureau
A: Planetenbaan 60
W: 3606 AK Maarssen
KvK-nummer: 77066413
BTW-id: NL003154861B67

Lees hier onze algemene voorwaarden.

tagbullhornthumbs-upmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram