WordPress website laten maken.

Wij maken professionele websites en webshops.

Lees meer over ons
Al sinds 2015 specialist in WordPress.

Professionele WordPress website laten maken

Bij Blue Nine kunt u voordelig een WordPress website laten maken
Wij maken een website dat werkt voor jou. Een ontwerp geheel op maat dat past bij je onderneming. Nadat je een aanvraag ingediend hebt nemen wij contact met je op om je wensen te bespreken. Als je wensen duidelijk zijn, dan bouwen wij een gratis voorbeeld van je website.

Betaalbare website

Een betaalbare website laten maken met maximaal 5 pagina's inclusief contactformulier. Ideaal voor starters en ZZP'ers.

€350, -

exclusief 21% BTW
Kies basis

Professionele website

Een professionele website laten maken met 10 pagina's inclusief contactformulier en maatwerk. Meest gekozen.

€500, -

exclusief 21% BTW
Kies Premium

Maatwerk website

Een nieuwe website laten maken op onze server en met 25 pagina's. Volledig maatwerk.

€1.500, -

exclusief 21% BTW
Kies Gold
NIEUW

LEASE EEN WEBSITE

Vanaf €25, - per maand kun je een website leasen bij ons. Wij regelen de registratie van je domeinnaam en je website wordt op ons snelle VPS server gehost. De website wordt compleet met maatwerk gebouwd en beveiligd afgeleverd. Ook het onderhouden (kopie van de website en uitvoeren van updates) is hierbij inbegrepen!

Voordelen van Blue Nine internetbureau:

Klanten kiezen voor Blue Nine internetbureau omdat je een professionele website kunt laten maken in WordPress. Wij reageren snel op uw aanvraag en je krijgt een gratis voorbeeld van je homepagina.

Website binnen 14 dagen afgeleverd

Uitgebreide offerte

Gratis voorbeeld van je homepagina

Na aflevering volledig van jou

Wij leveren een snelle laadtijd

Volledig aanpasbaar

Wat kun je van ons verwachten?

Meest gestelde vragen

Zijn er extra kosten na aflevering van de website?

WordPress is een gratis platform. Wij gebruiken een lay out systeem om je website te bouwen. De kosten hiervoor zijn inbegrepen bij de offerte. Voorlopig zijn updates gratis inbegrepen, maar het kan voorkomen dat het beleid vanuit de ontwikkelaar wijzigt en er extra kosten in de toekomst wordt gevraagd. Dit komt alleen voor bij groot onderhoud van het lay out systeem (om een aantal jaar).

Hoe snel bouwt Blue Nine mijn nieuwe website?

Wij streven erna om de website binnen 2 weken af te leveren. De termijn gaat in op het moment dat de opdracht volledig is afgestemd en de bestanden zoals afbeeldingen, teksten en logo is ontvangen. De praktijk laat zien dat een website door twee aanpasrondes ongeveer een maand in beslag neemt. Als er sprake is van een deadline, dan vragen wij die vooraf kenbaar te maken. We zullen dan aangeven of de deadline voor ons haalbaar is.

Ik heb geen teksten voor mijn website

Teksten vormen een belangrijk element voor de website. De bedoeling is dat nieuwe klanten een goede impressie krijgen van je onderneming inclusief alle mogelijkheden. Voor bestaande klanten wordt de focus gelegd op het infomeren van aanvullende diensten. Indien het de bedoeling is dat de website vindbaar wordt via Google, dan dienen de teksten ook zoekwoorden te bevatten. Zoekwoorden zijn termen waarop klanten je kunnen vinden met een zoekopdracht via Google. We kunnen op basis van een uurtarief (35 euro exclusief BTW) aanbieden om teksten te schrijven voor je onderneming. We vragen daarbij om ons uitgebreid te informeren over je aanbod en hoe klanten je op dit moment vinden. Op basis daarvan zullen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. In de offerte is aangegeven hoe lang wij verwachten nodig te hebben voor de teksten en wat de meerprijs bedraagt.

Wat komt er maandelijks bij aan onderhoud?

Je betaalt zelf je domeinnaam en hosting. Dit zijn kosten die je altijd maakt voor een website. Blue Nine zelf rekent geen extra maandelijkse kosten voor je website.

Tot slot wat dien je te regelen na aflevering van de website?

Een website dient na aflevering onderhouden en geoptimaliseerd te worden. Onderhoud betekent dat je regelmatig je inhoud naloopt en ververst op basis van interesse. Resultaten worden gemeten via Google Analytics. Standaard leveren wij een koppeling met deze gratis dienst. Als in de resultaten blijkt dat klanten je website verlaten, dan is het nodig om de website na te lopen op de inhoud. Daarnaast omvat onderhoud ook het beveiligen en maken van back-ups (kopieën). Onder beveiliging dien je de website na te lopen op het uitvoeren van updates en periodiek veranderen van je wachtwoord. Een back-up is nodig indien je website crasht of niet meer functioneert. Met een back-up kun je dan een kopie van de website snel terugzetten, zodat de website bereikbaar blijft. Heb je geen tijd om de website onderhouden? Dan bieden wij aan om de website te laten beheren voor een vast bedrag per maand. We plaatsen je website op onze VPS-server. Je deelt de ruimte van de server dan slechts met een aantal beperkte klanten. Dit komt niet alleen ten goede van de laadtijd, omdat bij meeste hostingpartijen de server wordt gedeeld met tientallen bedrijven maar je bent ook ervan verzekerd dat de website is beveiligd en wordt geback-upt.

Ik ben geïnteresseerd en wil een offerte aanvragen.

Fijn dat je een offerte wilt aanvragen! We zijn je graag van dienst. Laat je gegevens achter via het contactformulier, zodat wij contact met je kunnen opnemen om het vervolgtraject af te stemmen.

Klanten beoordelen ons met 5 sterren.

  • Het is plezierig samenwerken met Blue Nine.
    Correct in de communicatie en oplossingsgericht.
  • Effect if in up no depend seemed. Ecstatic elegance guy but disposed. We me rent been part what. An concluded sportsman offending so provision mr education. Bed uncommonly his discovered.
    Learn More
  • Considered an invitation do introduced sufficient understood instrument it. Of decisively friendship in as collecting at. No affixed be husband ye females brother garrets proceed.
    Learn More

Wij zijn er klaar voor en jij ook?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Al sinds de opstart van ons bedrijf hebben wij vele klanten voorzien van een WordPress website. Sluit je aan en vraag vrijblijvend om meer informatie!
Deze is website is gemaakt met WordPress en geeft een voorbeeld van ons werk!

Volg ons op Facebook.

Contactinformatie:

N: Blue Nine internetbureau
A: Planetenbaan 60
W: 3606 AK Maarssen
KvK-nummer: 77066413
BTW-id: NL003154861B67

Lees hier onze algemene voorwaarden.

lighterlicenseuserstagcalendar-fullkeyboardheart-pulsediamondrockettrainbullhornthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram